Er Retinaldehyd bedre enn Retinol?

19 Hjem rettsmidler for under-øye rynker: De-Crease i dag

Når det gjelder retinoider, Den gylne standarden er fortsatt tretinoin (den aktive ingrediensen i Retin A), som har vist seg i årevis å ha anti-aging fordeler.
Mote- og skjønnhetsmagasinene er fulle av artikler om "Retinaldehyd,” En ny type retinolprodukt som de sier gir klinisk bevist forbedringer for en rekke hudforhold, Fra aldring til akne omsorg. Men hva er egentlig Retinaldehyd? Fungerer det virkelig? Og hvordan vet du hvilken type retinol som er riktig for dine hudpleiebehov?

En Retinol Primer Retinol ble først introdusert på 1950-tallet. I studier, Det ble vist å reparere visse hudområder når det påføres direkte på huden i lange perioder. Av denne grunn, Mange hudleger foreskriver retinolprodukter for mørke flekker, rynker og skadede hudceller forårsaket av solskader.

Hvordan fungerer Retinoids?

Retinoider virker ved å stimulere cellulær omsetning og kollagenproduksjon for å reversere tegn på aldring. Men i motsetning til Reinaldehyd, Mange forskningsstudier har blitt gjort på retinol, og det er effektivt for å reversere synlige tegn på aldring.. Reinaldehyd er en mildere form for retinoider som inneholder vitamin A og har lignende egenskaper som retinol, men ikke akkurat det samme.

La oss undersøke retinoider – Reinaldehyd, Estere, Retinsyre

På grunn av sin styrke og allsidighet, Retinsyre er standarden som alle andre cosmeceuticals måles etter. Retinsyre er avledet fra vitamin A. Du kan finne en rekke retinolbaserte produkter på markedet. Som gruppe kalles de retinoider, og i tillegg til retinsyre inkluderer de reinaldehyd og estere. De fleste er aktuelle formuleringer selv om oral retinsyre brukes til å behandle alvorlig akne. Retinsyre har også anti-aging egenskaper. Det kan redusere fine linjer og rynker, og lysne hyperpigmentering assosiert med solflekker og aldersflekker. Retinoider fremmer tynning av det ytterste laget og øker regenerering av epidermis. Bivirkninger inkluderer hudirritasjon og rødhet. Andre formuleringer som estere har ikke disse bivirkningene, men er ikke like effektive. Til daglig bruk, retinaldehyd må være både effektivt og tolerert. Bruk av retinoider må seponeres opptil en uke før kosmetiske prosedyrer som lasere, kjemisk peeling, eller mikrodermabrasjon. Men, De kan brukes sammen med disse prosedyrene for å forbedre og forlenge fordelene. faktisk, retinoider kan faktisk fremskynde helbredelse.

Er Retinaldehyd bedre enn Retinol?

Hovedforskjellen er at retinaldehyd er mye nærmere i kraft til retinsyre, men uten de beryktede bivirkningene. Det er derforvirker opptil 11 ganger raskere enn retinol ved å tilby antialdring, utstrålingsforsterkende og klargjørende fordeler for huden.

Retinaldehyd, men like mild som retinol, er kraftigere enn motparten. Hvis du leter etter en retinoid som går den ekstra milen (og du har råd til å betale mer), Gjør bryteren!

Bli med i Hud-Skjønnhet Kupong Liste
Skriv inn e-postadressen din for å få en kupongkode for 25% av den første bestillingen på hud-Beauty.com
Vi respekterer personvernet ditt