Fordeler og ulemper med Obagi NuDerm Hudpleie Produkter

Obagi Nu Derm
Vil du vite fordeler og ulemper med Obagi Nu Derm-produkter? Er du på gjerdet prøver å bestemme om du bør bruke disse hudpleieprodukter? Har du sett de dramatiske resultatene oppnådd av venner og bekjente, men du er ikke i stand til å bestemme om du bør ta steget? Vel, så er denne artikkelen noe for deg.

Jeg vil diskutere den største fordelen og ulempen ved å bruke Obagi-produkter.

Den største fordelen er at det fungerer. Periode. Disse Obaji Nuderm-produktene er effektive. Skår av kvinner i alderen fra 30 til 65 år sverger ved dette hudpleieregimet. De sier at det har fått dem til å se ut. 5 – 10 År. Yngre, at det har gjort unna med solen & alder flekker.

Og de tar ikke feil. Obagi har gjort sin magi på mange kvinner; Men disse kvinnene har jobbet hardt for det.. Det du ikke vet er at prosessen med å bruke Obagi innebærer en peeling fase, ofte referert til som "Uglies-fasen".

En Obagi-syklus tar 6 uker, og det gjøres vanligvis 3 ganger, for totalt 18 uker. I den første 2 – 6 uker, din gamle, problemhud vil skrelle og falle av. Denne peelingen av er en viktig del av Obagi-prosessen; den må falle av slik at den yngre, glattere hud kan avsløres. På den tiden, huden din kan også bli stadig mer rød.

Hvis du kan utholde 'Uglies-fasen’ og du har noen alvorlige hudproblemer å takle, deretter for all del, bruke Obagi NuDerm-produktene. Det er den største ulempen med Obaji. Det er heller ikke så billig, men i utgangspunktet kommer ikke alle hudpleieprodukter av høy kvalitet billig.

Så hvis du ikke kan bestemme deg hvis du skal bruke Obagi eller ikke, her er fordelen & ulempe i et nøtteskall: Den første 2 – 6 uker med bruk av Obagi NuDerm-produkter innebærer noe rødhet og peeling hud. Hvis yngre ser, glattere hud (som tilsvarer en vakrere deg) oppveier det forbigående ubehaget, da har du ingenting å tape (og alt for å få) ved å bruke Obagi Nu Derm hudpleieprodukter.

Kjøp Obagi

Bli med i Hud-Skjønnhet Kupong Liste
Skriv inn e-postadressen din for å få en kupongkode for 25% av den første bestillingen på hud-Beauty.com
Vi respekterer personvernet ditt